Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračne vode

Elizabeth Taylor ipak neće po deveti put reći "da"

Elizabeth Taylor
Foto: Pixsell
1/3
13.04.2010.
u 20:02

Udavala se čak osam puta, a dva je puta "da" rekla svojoj najvećoj ljubavi kolegi Richardu Burtonu s kojim je dijelila naglu narav, ali i ljubav prema viskiju; o tome je rado pričao i Tito kad je slavni par dolazio na Brijune.

- Glasine o mojoj udaji nisu točne. Jason je moj menadžer i najdraži prijatelj. Volim ga svim srcem, međutim ništa od vjenčanja - napisala je legendarna filmska diva Elizabeth Taylor (78) na Twitteru.

Nezaboravna "Kleopatra" tako je demantirala prošlotjedne napise američkog tjednika US Weekly kako Liz ozbiljno razmišlja o svom devetom braku sa 30 godina mlađim Jasonom Wintersom, glazbenim menadžerom iz Sterling Winters Managementa, koji je nedavno preuzeo brigu o karijeri Janet Jackson.

- Jason Winters jedan je od najdivnijih ljudi koje sam u životu upoznala i zato ga volim. Kupio nam je prekrasno imanje na Havajima. Tamo odlazimo kad god smo u prilici - izjavila je prije dvije godine dvostruka dobitnica Oscara sada gotovo stalno vezana uz invalidska kolica. U mladim danima Elizabeth Taylor bila je "fame fatale" o kojoj su sanjali svi muškarci svijeta, njezine oči opčinile su brojne kolege koji su ludovali za njom.

Udavala se čak osam puta, a dva je puta rekla "da" svojoj najvećoj ljubavi kolegi Richardu Burtonu s kojim je djelila naglu narav, ali i ljubav prema viskiju; o tome je rado pričao i Tito kad je slavni par dolazio na Brijune.

Prvi suprug zvijezdi filma "Mačka na vrućem limenom krovu" bio je američki tajkun Conrad Nicky Hilton; poput svoje unuke Paris i on je volio život i provode pa se u braku s filmskom divom zadržao samo osam mjeseci. Liz je zadnji put u bračne vode uplovila s građevinskim radnikom ili preciznije zidarom Larryjem Fortenskyjem kojeg je upoznala kad su se oboje liječili od alkoholizma u klinici za odvikavanje.

Kako stvari stoje, on će i dalje ostati posljednji suprug Elizabeth Taylor koja će, bez obzira na propale brakove, alkoholizam i privatni život pun turbulencija, biti upamćena kao jedna od najboljih glumica 20. stoljeća.

Komentara 1

AG
Agramer198
22:32 13.04.2010.

Ček kaj nije ona bila u depresiji prije mjesec dana i na rubu smrti, a sad se kao udaje? Jel to novinari OPET malo pretjeruju,hmm?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije