Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbogom elizabeth!

"Elizabeth, hvala ti na svemu što si me naučila o životu, patnji i sreći"

liz
Foto: Pixsell
1/12
23.03.2011.
u 20:27

Elton John, također bliski prijatelj, poručio je: “Izgubili smo hollywoodskog diva. No, što je još važnije, izgubili smo nevjerojatno ljudsko biće.”

Prijatelji i štovatelji lika i djela najveće hollywoodske ikone te jedne od najslavnijih glumica i najljepših žena svih vremena opraštaju se od Elizabeth Taylor koja je umrla u utorak navečer od zatajenja srca.

- Danas je preminula moja prijateljica Elizabeth Taylor. Čudno, svi smo znali da se ovaj dan bliži, ali njezin me odlazak opet ostavio bez daha. Bila je smiješna, glasna, šaljiva i fantastična žena zaljubljena u dijamante. Imala je veliku ulogu u oblikovanju moga života. Ovo je zaista kraj jedne ere – napisala je utučena Whoopy Goldberg.

Elton John, također bliski prijatelj, poručio je: “Izgubili smo hollywoodskog diva. No, što je još važnije, izgubili smo nevjerojatno ljudsko biće.”

Pjevačica Mariah Carey oprostila se riječima: “Počivaj u miru Elizabeth Taylor, legenda bez premca koja će živjeti zauvijek.”

- Elizabeth, hvala ti na svemu što si me naučila o životu, patnji i sreći. Ti si najsjajnija zvijezda u svemiru. Vječna ljubav – ostavila je poruku na Twitteru glumica Kirstie Alley, kao i Alyssa Milano:

“Počivaj u miru. I dalje ćeš živjeti kroz sva dobra koja si činila dok si bila s nama.”

Komentara 1

PE
pejok
21:48 27.03.2011.

Da si prije umrla vec bih te zaboravili. umrijet se mora pa pozvao te bogo ili ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije