Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nina badrić ispala

Elizabeth Homsi o fijasku: I nagodinu ću ja birati!

nina
Foto: hrt
1/4
26.05.2012.
u 12:00

Salve negativnih reakcija na ispadanje Nine Badrić s Eurosonga. Dizajnerica haljine se šokirala: \"Mahala je šlepom kao šatorskim krilom\"

Od 2009. godine Hrvatska se nije uspjela plasirati u finale Eurosonga. Nije to uspjelo ni Nini Badrić u četvrtak navečer, iako su na HTV-u polagali sve snage u našu priznatu glazbenicu i njezinu pjesmu “Nebo”. Već dvije godine urednica Zabavnog programa HTV-a Elizabeth Homsi diktira “drukčijom” Dorom. Prošle godine birao se u reality showu izvođač kojemu je onda HTV izabrao pjesmu, ove godine samostalno su odabrali Badrić za predstavnicu. Jutro poslije polufinala svima je na usnama ista rečenica: Znali smo! Isto je rekla i Ksenija Urličić, koja je Hrvatsku na izboru pjesme Europe dizala u sada neponovljive visine.

– Pokazalo se da sam bila u pravu! Poslati Ninu bila je velika pogreška. Veliki hendikep bilo je to što je Nina pjevala na hrvatskom. Riječi pjesme su dragocjene i ljudi su ih trebali razumjeti – smatra Urličić i nastavlja: – Pogriješili su i sa scenskim nastupom. Bio je loš. Ovo je najveća pogreška Zabavnog programa.

Hitmejker Zrinko Tutić puno je oštriji u komentiranju fijaska:

Sramota za profesiju

– Ovaj debakl sramoti moju profesiju! Tajči, Doris, Maja bile su razočarane ako su bile sedme ili pete, a to su danas neosvojivi vrhunci jer je netko pomislio da sam zna odabrati pjesmu. Prigovor scenskom nastupu Nine Badrić imala je i dizajnerica njezine haljine Ksenija Vrbanić.

– To mi je bilo totalno negativno iznenađenje. Kako nekome može pasti na pamet staviti stražnji dio haljine, šlep, na prst i mahati time. I tako pretvori jednu kreaciju u šatorsko krilo za skrivanje. Nisam vjerovala što sam vidjela – uzrujana je dizajnerica i dodaje: – Dakle, ipak su bili u pravu oni koji su komentirali da Nina haljinu neće dobro iznijeti, a ja sam se čudila.

Na HTV-u peru ruke

Nina Badrić medijima se obratila priopćenjem u kojem zahvaljuje svima koji su s njom surađivali uključujući i Elizabeth Homsi.

– Moja je osobna satisfakcija u tome što su svi glazbenici večeras bili tužni što nisam s njima u finalu – napisala je Nina. Krivnju za fijasko na izboru treba tražiti na HTV-u. Glavni urednik Bruno Kovačević rekao nam je jučer da je odluka o izravnom izboru donesena prije njegova dolaska na čelno mjesto javne televizije.

– Ne mogu to komentirati, a kako će biti sljedeće godine, vidjet ćemo – rekao je Kovačević.

Prozvana Elizabeth Homsi smatra da nije pogriješila: – Ovo je profesionalno odrađen projekt i ponosna sam na Nininu izvedbu kojim je predstavila Hrvatska – rekla je. Upitana vjeruje li i dalje u izravan izbor predstavnika odgovara: – Apsolutno da! Toj formuli treba dati kontinuitet kao što je kontinuitet imala forma natjecanja, koja je također davala bolje ili lošije rezultate. Osobno želim raditi s top-izvođačima, jakim vokalima i autorima kao projektom HRT-a za Eurosong natjecanja – veliki su planovi HTV-ove urednice.

Komentara 45

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
12:14 26.05.2012.

To je problem u našem društvu, što ga vode potpuni amateri i nesposobnjakovići bez vizije, tako i ova Homsi koja smatra da nije pogriješila, a sve da bi i dalje besramno nastavila crpsti sredstva urednih platiša poreza.

Avatar CrimsonKing²
CrimsonKing²
12:22 26.05.2012.

Od kada je Elizabeth hrvacko ime??? Nemate svoga identiteta pa zbog toga morate da kradete tudje, je li??? Jadno i tuzno, o proizvode "tisuc-letne kulture." lol

IC
ICCO
17:16 26.05.2012.

Aco je veći krivac od Homsice! Njegova postojanost bez uspjeha več poprima titoističku vremensku dimenziju! Basta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije