Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljna

Ecija Ojdanić promijenila imidž zbog uloge u suprugovu filmu

'20.11.2012., Zagreb - Ecija Ojdanic, Daniela Trbovic, Ana Begic u poliklinici Bagatin nakon sto su mjesec dana isle na tretmane protiv bora.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
Autori: st, mh
26.11.2012.
u 19:15

– Na snimanju "Larina izbora" neće me biti dva mjeseca, a kad se vratim, bit će krš i lom, rekla je Ecija Ojdanić (38).

– Na snimanju \"Larina izbora\" neće me biti dva mjeseca, a kad se vratim, bit će krš i lom – rekla je Ecija Ojdanić (38).

Produkcija sapunice izišla joj je u susret kako bi 38-godišnja glumica mogla preuzeti glavnu ulogu u filmu \"Hitac\" svoga supruga, redatelja Roberta Orhela, a radnju filma ne želi nam otkriti. Zbog filmske role plavu poludugu kosu morala je odrezati i obojiti u smeđe. S promjenom je zadovoljna. Kazala je da je gledatelji \"Lare\" neće zaboraviti jer je sve svoje epizode snimila – unaprijed.

Ključne riječi

Komentara 3

SE
sestrićna
21:43 26.11.2012.

a čime se ova bavi?

PR
profesorica
08:06 27.11.2012.

Ona je meni lijepa žena,al ova frizura joj stoji ko magarcu sedlu.

HR
hrza
10:56 27.11.2012.

Nitko se nemože unakazit kao žena samu sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije