Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna ruka

Dunja Mutevelić: Baka je moj najveći obožavatelj, ali i kritičar

'23. 04. 2012., Zagreb -  Bingo voditelji, Dunja Mutevelic i Robert Kurbasa Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
Foto: 'Petar Glebov/PIXSELL'
1/4
16.09.2012.
u 11:00

Voditeljici HTV-ova TV Bingo Showa, uz posao i faks, najveća je briga njezin buldog Mimi

Dunja Mutevelić već je godinu i pol dana zaštitno lice HTV-ova TV Binga, a zahvaljujući ljepoti i simpatičnosti, zbog nje će pred male ekrane sjesti i oni gledatelji koji ne igraju igre na sreću. Njezin prvi kolega suvoditelj bio je glumac Robert Kurbaša, na čijem je mjestu sada iskusni Mario Sedmak.

– Robi je odlična osoba s kojom je bilo zadovoljstvo raditi, a od Marija ću, vjerujem, moći puno naučiti – kaže 26-godišnja Zagrepčanka. Početničku tremu ostavila je za sobom, ali priznaje da prije svake emisije osjeća poseban adrenalin. Kad je prolaznici na ulici prepoznaju, uvijek je mole da izvuče baš njihove brojeve.

– Jako mi je simpatično kad mi ljudi priđu i kažu da sam im donijela sreću, premda ja u stvari samo čitam izvučene brojeve – kaže Dunja koja svoju sreću u igrama nije iskušala. Umjesto nje to radi baka.

– Za svaku emisiju uplati listić i prati moje nastupe. Ona je moj najveći obožavatelj, ali ako nešto pogriješim, kaže mi. No, ipak, baka kao svaka baka - ne može biti objektivna – priča Dunja koja je trenutno zaokupljena polaganjem ispita na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

– Imam još nekoliko ispita do diplome i premda sam rujan odredila kao rok do kojeg ću sve riješiti, plan mi se izjalovio – priča voditeljica koja u pauzma od učenja odlazi u teretanu. Već godinama na taj način održava besprijekornu liniju koju je ovo ljeto pokazala na plažama Hvara. Da joj odomor ne bude idealan, pobrinuli su se katamarani u Splitu.

– S obzirom na to da TV Bingo ide i ljeti, svakog sam ponedjeljka morala biti u Zagrebu, a onda bih ostatak tjedna putovala s prijateljicama na Hvar. Redovito mi se događalo da zakasnim na katamaran, što me potpuno izluđivalo – kaže Dunja i otkriva da je imala miran odmor, bez ludih tuluma.

– Mislim da mi se samo jednom dogodilo da sam išla spavati iza jedan sat u noći – veli.

Iako je ljeto vrijeme kad se rađaju mnoge ljubavi, njoj se to nije dogodilo. Još čeka onog pravog.

– Lijepo je osjećati leptiriće u trbuhu, ali to ne možeš forsirati – kaže. Uz ispite i posao, njezina je najveća briga buldog Mimi koji iziskuje mnogo pažnje. – Dobila sam ga za prošli rođendan, čime se ostvarila moja dugogodišnja želja – veli.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije