Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do posljednjeg atoma

Dubioza je napravila feštu prožetu protestom i satirom

Dubioza Kolektiv (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/15
27.10.2013.
u 00:10

Bosanski bend Dubioza Kolektiv nastupio je jučer u prepunoj velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Koncert je rasprodan danima ranije, zbog odjeka posljednjeg albuma „Apsurdistan“.

Bosanski bend Dubioza Kolektiv nastupio je jučer u prepunoj velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Koncert je rasprodan danima ranije, zbog odjeka posljednjeg albuma „Apsurdistan“, ali i zbog toga da se ode vidjeti gdje svi drugi hrle. Dubioza je napravila feštu prožetu protestom i satirom na furioznu mješavinu hip hopa, punka, reggea, glazbe za zabavu i raspoloženje. Publika je najburnije prihvatila Kažu, Blam, Kokuz, a bend s pozornice nije pustila dok je u njima bio i zadnji atom snage.

>> Dubioza Kolektiv: Pola Balkana boluje od PTSP-a

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije