Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Dražen Bogdan zbog ozljede odlučio napustiti Big Brother?

drazen big brother
/
26.04.2011.
u 23:00

Vesna Bogdan otkriva da će posjetiti supruga, a taj prekid izolacije upućuje da se Dražen ne vraća u BB kuću

Dva tjedna otkako je zbog ozljede mekog tkiva prvog lumbalnog kralješka tijekom igara u Big Brother kući morao biti hospitaliziran u privatnoj klinici u Beogradu, Dražen Bogdan i dalje leži u bolničkom krevetu, a strogo mirovanje produženo mu je za još dva tjedna.

Nakon toga, kako nam je potvrdila njegova supruga Vesna, Dražena će ponovno pregledati ortoped, poslije čega će se znati njegova sudbina, ali šanse da 50-godišnji vatrogasac iz Svetog Ivana Zeline nastavi natjecanje u reality showu sve su manje. Produkcijska kuća Emotion zato je napravila iznimku u pravilima o strogoj izolaciji i dopustila Draženu da telefonski nekoliko puta stupi u kontakt sa suprugom, koja će ga ovaj vikend zajedno s kćeri Matejom i posjetiti u Beogradu.

– Draženu jako teško pada to što mora stalno ležati – zabrinutim glasom rekla nam je gospođa Bogdan. Suprugov ulazak u BB kuću nije podržavala, a nesretan slijed događaja dodatno ju je uznemirio.

– Ne znam više što osjećam, raspoloženje mi se mijenja svakih 15 minuta. Draženovim odlaskom od kuće na mene je palo puno dodatnih obveza, a sada još i ovo – požalila se gospođa Vesna. O okolnostima nesreće u kojoj je njezin muž nepažnjom pao pored postavljenih strunjača te u jednom trenutku udario u zid koloseuma ne želi govoriti dok ne vidi liječničke nalaze i ne čuje neka konkretna objašnjenja. Ne želi ni nagađati hoće li Dražen tužiti produkcijsku kuću i tražiti odštetu, ali tvrdi kako će, u svakom slučaju, od sada ona odlučivati o svemu.

– Sve je otišlo predaleko – kaže gospođa Bogdan. Iz Emotiona su nam potvrdili da su svi BB kandidati osigurani prije ulaska u kuću te da Dražen dobiva najbolju moguću njegu. A kakve su njegove želje što se tiče povratka doma ili u kuću Velikog brata, gospođa Bogdan kaže:

– Jedan dan bi se htio vratiti obitelji, a drugi se nada da će ipak nastaviti natjecanje.

Ključne riječi

Komentara 5

LU
lukanikola
23:34 26.04.2011.

svaka ...... ima svoje veselje

AU
autoritet
23:47 26.04.2011.

Zašto kao Večernjak objavljuju ovakve idiotarije? Pa jeste li vi ozbiljna novina ili SPRDNJA

DU
Deleted user
11:52 27.04.2011.

sad će vrli vatrogasac zbog ozljede završit u big brader mirovini koju će mu isplaćivat naravno hzmo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije