Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fatalna

Doris Vrečko - ‘konzervativna’ i putena zavodnica s modnih pista

doris
Željko Lukunić/Pixsell
14.06.2010.
u 19:01

Dok Doris šuti, u manekenskim se krugovima šuška da je ona samo jedna u nizu Zoranovih djevojaka za zabavu te da nije riječ ni o kakvoj ozbiljnijoj vezi.

Kad je o muškarcima riječ, 26-godišnja manekenka Doris Vrečko, dosad najpoznatija po bujnom poprsju koje nerijetko hipnotizira muški spol dok u oskudnim odjevnim kombinacijama šeće modnom pistom, uporno šuti. Nekadašnja voditeljica Nove TV, koja se može podičiti i spretnim baratanjem mačem, prvi je put malo prašine u javnosti podigla prije dvije godine “slučajnim otkrivanjem” lijeve dojke na Wella Fashion Weeku, koja je zapela za oko i atraktivnom rukometašu Nikoli Karabatiću.

Izmišljena veza

Medijske napise, kojih nije manjkalo, Doris tad (kao i sad) nije željela ni demantirati ni potvrditi dok medijskoj hajci na kraj nije stao sam Karabatić izjavivši kako između njega i Doris Vrečko nikad nije bilo ničega osim jednog razgovora, nekoliko telefonskih poziva i mailova. Manekenka je ostala uporna u svojoj suzdržanosti objasnivši da želi priču s Nikolom Karabatićem zadržati samo za sebe. Razlog – jako je sramežljiva.

– Jednostavno sam povučena i znam da je teško povjerovati u to, ali u nepoznatom društvu, pogotovo muškom, osjećam se jako zbunjeno i ne mogu ni zucnuti – povjerila nam se prije godinu dana atraktivna manekenka na čiju zbunjenost, čini se, nije ostao imun ni sportski direktor Dinama 38-godišnji Zoran Mamić, s kojim je nedavno viđena na večeri u jednom zagrebačkom restoranu. Dok Doris šuti, u manekenskim se krugovima šuška da je ona samo jedna u nizu Zoranovih djevojaka za zabavu te da nije riječ ni o kakvoj ozbiljnijoj vezi.

O ljubavi ne govori

Zoran Mamić izjavio je da svoj privatni život ne komentira, a zašto se gluhom pravi lukava prsata ljepotica, jednom je sama objasnila:

– Kad su u pitanju moj intimni život i pitanja vezana uz seks, jako sam konzervativna i ne želim s javnošću dijeliti stavove o tome – zaključila je Vrečko i dodala da će svog odabranika otkriti tek kad bude išla pred oltar. Iako je pozornost dosad privlačila svojim seksepilom, sebe, kaže, ne vidi u tom svjetlu.

– Ne doživljavam se seksepilnom, ali mi 
imponira ka­d čujem da to netko kaže za mene – kaže Doris Vrečko i domeće da voli vrlo njegovane muškarce.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
05:08 15.06.2010.

S mamom i tatom savršeno se razumije jer su oni uvijek podržavali njezine dosadašnje partnere. ??????????????????????????????????????????????????????????

Avatar Svećenik
Svećenik
09:45 15.06.2010.

milom rednika da svakakoobajvljuje više članaka o dotičnoj dami. poticajno je za ostipaciju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije