Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tulumarenje

Doris Pinčić: Izlasci s ekipom sa seta uvijek su jako zabavni

tulum larin izbor (1)
Foto: VL
1/5
19.11.2011.
u 16:30

Kao PR kluba Hedonist radi Slavko Sobin iz serije “Loza”, koji je na zabavi okupio svoje kolege

U subotu navečer u nedavno otvorenom splitskom klubu Hedonist okupila se brojna ekipa iz telenovele “Larin izbor”, a posebno je zanimljivo bilo vidjeti mladu Zadranku Doris Pinčić kako uživa na plesnom podiju. Naime, ovo je bilo prvi put da su objektivi fotoaparata uspjeli uhvatiti glumicu u noćnom izlasku. Naporne dane na setu Doris sasvim dobro podnosi, a kad se poželi opustiti, rado izađe u noćni izlazak.

 – Izlazim uglavnom samo subotom jer sam zbog snimanja jako umorna pa tijekom tjedna nemam volje ni za što. Obično van ide cijela ekipa sa seta, uključujući i tehničko osoblje, jer smo svi mladi i bude odlična atmosfera – otkrila je 23-godišnja Doris, koja nam ipak nije htjela priznati tko je najveći zabavljač među glumcima, nego je samo diplomatski rekla da ne bi nikoga posebno izdvojila.

 U Hedonistu su se uz Doris uz čašicu alkohola zabavljali Jagoda Kumrić, Stefan Kapičić i Robert Kurbaša, a Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić proslavile su uspješno gostovanje predstave “Gola u kavezu” u splitskom HNK. Svi su oni na ludu zabavu stigli na poziv glumca Slavke Sobina koji radi kao PR kluba. Slavka trenutačno gledamo u dramskoj seriji HTV-a “Loza”. Na zabavu je stigao i gradonačelnik Splita Željko Kerum koji ovoga puta nije bio raspoložen za fotografiranje.

Komentara 1

TM
trade_mark
11:10 21.11.2011.

fook, ovaj desni na prvoj fotki je pslika i prilika vođe seljaka. pljunuti tomislav pokrovac u mlađim danima. http://www.vecernji.hr/vijesti/umirovljenicima-mladima-prosvjedu-ce-se-pridruziti-seljaci-clanak-280728

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije