Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ususret koncertu

Đorđe Balašević: Nakon 30 godina na sceni jako sam dosadan!

balašević (1)
Foto: Boris Šćitar/Pixsell
1/7
03.11.2010.
u 14:43

Publika će zajedno s Balaševićem pjevati o nekim novim klincima, Vasi Ladačkom i djevojci s čardaš-nogama, i to u pratnji novoga Balaševićeva benda Panonska mornarica

– Već nakon prva dva stiha koja sam napisao bilo je jasno da sam dosadan, a možete misliti na što to sliči nakon 30 godina – na samo njemu svojstven način Đorđe Balašević najavio je koncertni spektakl i premijeru svoga filmskog prvijenca “Kao rani mraz”, kojima će 18. i 19. prosinca u Areni Zagreb počastiti svoju vjernu i brojnu zagrebačku publiku.

Na novinsku konferenciju u srijedu, održanu u Areni Zagreb, Balašević je došao iz Srbije koju je sinoć pogodio potres, a snažno podrhtavanje tla i njega je probudilo iz sna.

– Danas sam preživio i potres! – podijelio je s novinarima srbijanski kantautor, pjesnik i glumac poznat po svojim baladama i povijesnim pjesmama. Upravo će njegovi svevremeni hitovi činiti veći dio repertoara koji je pripremio za višesatni zagrebački koncert.

Publika će tako zajedno s njim pjevati o nekim novim klincima, Vasi Ladačkom i djevojci s čardaš-nogama, i to u pratnji novoga Balaševićeva benda Panonska mornarica. Prije nego što zapjeva u Zagrebu, 57-godišnji umjetnik nastupit će i u Osijeku i Splitu.

Dan nakon zagrebačkog koncerta u Areni Zagreb održat će se i premijera filma “Kao rani mraz”, epa o Vasi Ladačkom, koji je okupio vrhunsku glumačku postavu predvođenu Radom Šerbedžijom. Ulaznice za ta dva događaja bit će u prodaji od 9. studenoga, i to po 160 kuna za gornje tribine, 190 za donje tribine i parter, te 230 za Fan pit, dok je cijena ulaznica za premijeru filma 80 kuna.

Komentara 49

AR
ARIDAN
00:36 05.11.2010.

Slušala ga, slušam i slušat ću! Voljela ga, volim i voljet ću! I nikome neću dati da mi to oduzme!!!

PU
pumbica
15:55 03.11.2010.

Meni je Đorđe odavno dosadio.Još od domovinskog rata.I Za THOMPSON,ŠKORO I PRLJAVO KAZALIŠTE.Su pravi naši glazbenici naši kjudi domo ljubi.Đorđe je samo Đorđe vojvoda za vreme rata.Možda je i u Vukovari bio 91.S šajkačama....

OB
-obrisani-
21:31 03.11.2010.

Šta? Kažeš bili režimski i imali svoju ulogu? Sve u prošlom vremenu? Pa šta misliš zašto je ovaj koncert, i premijera filma, baš sad planirana? Hajde, mućni malo glavom i razmisli o tajmingu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije