Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazov života

Donald Sutherland: Doživio sam kliničku smrt u Jugoslaviji

Donald Sutherland
25.03.2012.
u 17:12

Glumac iz serije \"Prljavi seksi novac\" pao je u komu kada je bolovao od meningitisa i umalo preminuo. Bilo je to 1970. kada je u bivšoj Jugoslaviji snimao film

Glumac Donald Sutherland doživio je kliničku smrt i vidio 'bijelo svjetlo na kraju tunela'.

- Bilo je to 1970. godine kada sam u bivšoj Jugoslaviji šest tjedana snimao film 'Kelly's Heroes'. Na setu sam se strašno razbolio i smjestili su me u bolnicu. Imao sam jaki meningitis, a kako u bolnici nisu imali antibiotika pao sam u komu - ispričao je danas 76-godišnji glumac i dodao:

- Rekli su mi da sam na par sekundi doživio kliničku smrt koje se čak i sjećam. Imao sam dojam  da vidim plavi tunel kroz koji se spuštam obasjan bijelom svjetlošću. Fizički dojam bio je kao da se opirem uprtih stopala u krevet da me 'smrt ne odvuče'. Očito je da sam uspio! Tada mi se jednostavno još nije išlo, ali moram priznati da je bilo vrlo izazovno i da sam u jednom trenutku pomislio i 'zašto ne?'.


Ključne riječi

Komentara 13

BO
boston
22:01 25.03.2012.

Ja sam 1973 obolio, prezivio, i bez posljedica prezdravio teski meningitis. Imao sam 6 godina. Mozda onda nije bilo antibiotika. Bilo je placa, sigurnosti, hrane na stolu. Nisu se pljackali stari na ulici, cak i mrtvi su imali svoj mir. Kontejneri su bili za otpad, ne za \"nabavku\". Daleko da sam neki nostalgicar, jos od 1987 sam totalno pro Amerikanac. Jedino sto me \"vuce\" nazad na Balkan su rodbina i prijatelji, za koje se brinem i za koje me je strah sve vise iz dana u dan.

BO
boston
22:03 25.03.2012.

Na prostoru bivse Juge, milijuni dozivljavaju klinicku smrt ovoga trena. U isto vrijeme, mrtvima kosti iznova u pokretu...

Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
20:55 25.03.2012.

Pa nadam se da ovo čitaju propali jugosloveni,koji nam pričaju koještarije,kako je ...."onda svega bilo".......Nije bilo antibiotika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije