Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ POMIRENJA?

Domagoj Vida i Dunja Novalić prekinuli dvogodišnju vezu

Domagoj Vida
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/3
24.07.2012.
u 10:00

Krah romanse objavili su na društvenim mrežama. Ljubavni status neću komentirati, pitajte Domagoja za razloge, kazala nam je Dunja

Kad je Domagoj Vida (23) prije nešto više od godinu dana potpisao ugovor s Dinamom, najsretnija osoba bila je njegova djevojka, odbojkašica Dunja Novalić iz Osijeka, jer su mjesecima prije toga, dok je Vida igrao za njemački Bayer iz Leverkusena, vezu održavali na daljinu.

Tu kušnju uspješno su prevladali i sve donedavno nije bilo naznaka da im je ljubav poljuljana. Čak i za Eura Dunja je viđena u osječkom kafiću kako slavi pobjedu hrvatske reprezentacije nad Irskom u Vidinu dresu. No, od prošlog tjedna vezi je došao kraj, što su oboje objavili i na društvenim mrežama.

Kad smo Dunju (22) zamolili za komentar, rekla nam je:

– Svoj ljubavni status ne bih komentirala, nazovite Domagoja pa njega pitajte za razloge – odgovorila je i prebacila lopticu Domagoju te dala do znanja kako im ruže više ne cvjetaju jer je prije samo godinu dana ponosno izjavljivala da je Domagoj jako romantičan i često je iznenadi poklonima. Vida je odlučio komunicirati preko glasnogovornice kluba i poručio da o privatnim stvarima i planovima ne želi govoriti u medijima. 

 

Ključne riječi

Komentara 12

FE
fellix1601
10:43 24.07.2012.

Werder slažem se . Koliko je vidjeti sa slike mala je prekrasna , zgodna a i inače odbojkašice su visoke i prekrasnog tijela. A Domagoj svaka čast , ali niski je i ne Bog zna kako zgodan , mislim da si ona može naći bolju priliku. No dobro , ipak kažu stari ljudi "svako oko ima svog slikara" !!

OB
-obrisani-
12:31 24.07.2012.

crko da bog da skupa s njom

OB
-obrisani-
10:27 24.07.2012.

Pa sa njim ja ne bi niti započeo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije