Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljska idila

Dolores Lambaša: Lana je dala puni smisao mom životu

'05.10.2011., Zagreb - U djecjem kazalistu Zar Ptica odrzana je svecana premijera predstave Lazes Melita, napravljenoj po istoimenoj knjizi Ivana Kusana. Predstavu su posjetile mnogobrojne poznate oso
Foto: 'Zarko Basic/PIXSELL'
1/4
12.10.2011.
u 08:00

Glumica sve svoje vrijeme provodi s malenom Lanom za koju kaže da izrasta u nevjerojatno talentiranu djevojčicu

Kao da je nestala s lica zemlje, glumica Dolores Lambaša već se mjesecima ne pojavljuje u medijima. Čitavo ljeto nismo viđali nju i njezina partnera Josipa Radeljaka Dikana, a čak se ni s jahtom "Lex" nisu pojavljivali u mondenim domaćim ljetovalištima.

Očev dar

Suprotno tračevima, razlog tomu, otkriva nam Dolores, nisu nikakvi skandali, već upravo Dikanova kći Lana s kojom 31-godišnjakinja provodi sve svoje vrijeme.

– Lana je dala mom životu puni smisao. Neobično sam jako vezana uz nju. Pazim da je među najboljima u školi, pratim je stalno u svemu i podržavam. Izrasta u nevjerojatno talentiranu djevojčicu, mudra je i suptilna, vrlo nježna – objašnjava Dolores i otkriva da je njihova obitelj odnedavna bogatija za dva nova člana; dvije ragdoll mace, Dantea i Lotu.

– Smatram da su ljubimci vrlo korisni, ne samo za igru već i za to da se djeca uz njih uče odgovornosti. Kada ih je Josip donio doma, Lana je poskakivala od sreće i veselja. Stalno su uz nju, ona ih hrani, češlja, mazi i pazi. Unijele su veselje u naš dom, igrom i nestašlucima izmamljuju naše osmijehe.

Glumica poput majke

Dolores otkriva da često razmišlja o budućnosti svoje obitelji te da joj padaju na pamet i odlasci u inozemstvo, ali, kaže, Lana previše voli Zagreb. U 11-godišnjakinji prepoznaje i glumačku crtu koju i sama posjeduje, a koju je posjedovala i Lanina pokojna majka Ena Begović.

– Ona ima tu izražajnost, karizmatičnost, ljepotu i specifičan način govora. Učim je dikciji, govornom aparatu, upoznajem s dijafragmom. Želim da bude svjesna tijela kao instrumenta i izvora moći. Vrijeme će pokazati, za sada isprobava razne mogućnosti kroz slobodne aktivnosti i profilira se. Mi je podržavamo u svemu – kaže glumica i otkriva gdje su se ovo ljeto skrivali.

– Bili smo dio ljeta na Sardiniji, dio na Braču, plovili smo "Lexom". Za drugu godišnjicu naše veze Josip me iznenadio putovanjem na Santorini. Bilo je romantično kao u bajci. Sretna sam. Ne želim to ničim pokvariti. Svako se jutro zahvalim Gospi što je tako. Dolores kaže kako je Lana proputovala svijet, ali najviše voli svoj Zagreb.

Ključne riječi

Komentara 39

OB
-obrisani-
18:20 12.10.2011.

Ona je glumica.

VE
velikazmija
10:49 12.10.2011.

majku se ne može zamijeniti -- ni birati --

BU
burgos0308
18:59 12.10.2011.

Koji podmukli komentri . Čista zloba i zavist .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije