Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neslana šala ili...

Dolores Lambaša i Josip Radeljak Dikan postat će roditelji?

dolores
Luka Klun/Pixsell
31.05.2010.
u 09:47

Na glumičinu profilu na Facebooku objavljen je niz poruka s čestitkama njoj i Dikanu zbog prinove. Većinu njih glumica je izbrisala jer je, kaže, riječ o njezinoj najintimnijoj obiteljskoj sreći, o čemu ne želi raspravljati na Facebooku.

Dolores Lambaša je trudna! Sudeći prema čestitkama prijatelja na profilu 29-godišnje Dolores Lambaše, ona i njezin četiri desetljeća stariji dečko Josip Radeljak Dikan očekuju prinovu. Nakon što je na zid svoga profila prije nekoliko dana ostavila poruku: "Neočekivano lijep dan. Sretna!", zaredale su čestitke prijatelja i pitanja o tome hoće li joj trebati odjeća u plavoj ili ružičastoj boji.

Jučer je glumica poruke počela brisati i zahvalila je svima na lijepim željama, no kako je riječ o njenoj najintimnijoj obiteljskoj sreći, zamolila je sve da imaju razumijevanja što je njihove poruke izbrisala. Osjeća li se Dolores medijski ugroženo od Dikanove bivše supruge Vlatke Pokos, koja je prošli tjedan objavila isječke iz svoje knjige u kojoj nije birala lijepe riječi za vremešnog poduzetnika, pa je zato potakla priču o trudnoći, ili će se u Dikanovim dvorima uskoro začuti zvonki dječji plač, sigurni smo kako će Dolores otkriti uskoro.

Svom prezimenu dodala je i Radeljakovo, barem na Facebooku. Je li riječ o još jednom triku vrckave glumice ili ju je Radeljak zbilja odveo do oltara, Dolores još nije otkrila.

Ključne riječi

Komentara 30

Avatar Romano37
Romano37
10:36 31.05.2010.

Re. Febo Svakako, može nači mlađeg, ali ne tako potkoženog.

JA
jankoprekobrda
11:01 31.05.2010.

Mozete li vi pisati o necemu drugome do o tim kretenoidima???

DU
Deleted user
10:07 31.05.2010.

sad se komšije sakrivaju od dikančića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije