Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludost bez granica

Dolores Lambaša izmislila je trudnoću kako bi privukla pažnju?

dolores
Luka Klun/Pixsell
21.06.2010.
u 09:04

Medijsku pažnju koja je usmjerena na Vlatku Pokos i njenu promociju autobiografije, Dolores je htjela usmjeriti na sebe i zato je izmislila kako je trudna s Dikanom, tvrdi njena dobra prijateljica.

Trudnoća Dolores Lambaša je izmišljotina, potvrdila je za tjednik Extru jedna bliska prijateljica 29-godišnje glumice. Prema njenoj priči, bio je to jedan od poteza za privlačenje medijske pažnje koja je trenutačno usmjerena na Vlatku Pokos koja ovih dana naveliko promovira svoju biografiju „Život u raju“ u kojoj ne bira riječi za bivšeg supruga Josipa Radeljaka s kojim je Dolores sada u vezi.

– Dolores Lambaša nije trudna. Da ona i Josip čekaju bebu objavila je ne samo kako bi privukla pažnju medija koji su zaokupljeni Vlatkinom autobriografijom, nego i da bi je indirektno optužila za gubitak djeteta – povjerila je Doloresina prijateljica koja ne može vjerovati do koje granice ide ludost njene prijateljice.

Komentara 31

AM
amarila
12:58 21.06.2010.

Sad je nova afera u toku sa lezbijkom super Silvom koja ce toboz rodit dijete Dikanu! Koja ludorija i koji idioti kad nemaju drugog posla ni cilja u zivotu!

JM
ja-ma
14:16 21.06.2010.

@župariću vi balkanski muškarci ste najgori i najprimitivniji na svijetu.Udata sam za jednog (iz ljubavi!) pa znam.Ako vas već moramo žvakati,a ljubav brzo prođe, onda barem da imamo para.Moj nije imao prebite pare kada smo se vjenčali,ali je od onoga što sam ja imala stvorio carstvo,a tu su i djeca pa vrijedi žvakati.Neka me sada izminusiraju,ali to je realnost!

NO
norahs
11:23 21.06.2010.

Žalosno je gledati kako jedna mlada osoba tone u kokainskim izmaglicama dok je za vlastitu promidžbu iskorištava taj djed koji se ne može pomiriti da mu libido slabi u osamdesetoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije