Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još je premlada

Djevojka Davida Hasselhoffa ne želi imati djecu s njim

david hasselhoff
19.02.2013.
u 11:28

Najdraže mi je kad David nosi bermude i pokaže svoje zgodno tijelo. Obožavam to! - izjavila je Hayley i priznala da je svog partneru tek prije pola godine prvi put rekla da ga voli.

Zvijezda serije \"Spasilačka služba\" David Hasselhoff s bivšom suprugom Pamelom Bach ima dvoje djece, Taylora (22) i Hayley (20), a već neko vrijeme je u vezi s 30-godišnjom Hayley Robert. No, ona ne želi imati djecu s njim jer smatra da je još uvijek premlada za zasnivanje obitelji.

- Želim imati obitelj i kada ne bi mogla imati djecu ne bi bila jako uzrujana. Možda se stvati promjene za tri ili pet gdina, možda ću drugačije misliti, ali se sada osjećam kao da imam 20 godina. Kad budem spreman jedno dijete ću roditi, a ostalu posvojiti - izjavila je Hayley. 

Otkrila je i da u njen dvogodišnjoj vezi s 27 godina starijim Davidom ne nedostaje strasti.

- Iako mislim da ne treba pričati o tome, ali kemija među nama je nevjerojatna. Najdraže mi je kad David nosi bermude i pokaže svoje zgodno tijelo. Obožavam to! - izjavila je Hayley i priznala da je svog partneru tek prije pola godine prvi put rekla da ga voli.

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:50 19.02.2013.

no coment.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije