Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova kolekcija

Dizajnerica Anamarija Asanović vratila se u bezbrižno djetinjstvo

anamarija (1)
Foto: aa
1/7
31.05.2011.
u 15:47

Kolekcijom "Not a girl, not yet a woman“ dominiraju romantične haljinice blijedih boja, laganih, lepršavih materijala u kombinaciji s kratkim jaknama. Dizajnerica rabi svilu, kadi, popelin, čipku sa šljokicama i cvjetnim uzorkom.

Mlada dizajnerica Anamarija Asanović snimila je kampanju za proljeće / ljeto 2011. za kolekciju predstavljenu na ovosezonskom HTC Cro A Porteru.

Kolekcijom "Not a girl, not yet a woman“ dominiraju romantične haljinice blijedih boja, laganih, lepršavih materijala u kombinaciji s kratkim jaknama. Dizajnerica rabi svilu, kadi, popelin, čipku sa šljokicama i cvjetnim uzorkom. Inspiraciju ovaj put pronalazi u vlastitom djetinjstvu, u bezbrižnim danima kojih se sama rado prisjeća. Kolekcija je nježna i krhka baš poput lutkica iz njenog djetinjstva.

Kolekciju karakteriziraju ženstveni krojevi ravnih linija i suknjice campana-kroja. Potpun izgled upotpunila je kolekcijom cipela koje je Anamarija dizajnirala za Peko.

– Prisjetila sam se djetinjstva i onog što sam tada nosila. Jako sam voljela jednostavne haljinice u slojevima i pamučne kombinezone s džepovima, a naramenice su se vezivale u fijokice, sve se jako jednostavno kopčalo. Morala sam nositi miljetiće oko vrata za posebne prilike. I njih sam uklopila u kolekciju s volanima, a ovi moji izgledaju kao cvijeće. Koristila sam materijale blijedih boja jer se sjećam da su me najviše oblačili u bijelo, ipak sam ja s mora – ispričala je dizajnerica te dodala:

– Ideja za ovu kampanju došla je spontano, sjedila sam s prijateljicama na kavi, zagledala se u njih i cijelu kampanju vidjela pred svojim očima. Njihov izgled, ponašanje, njihova nježnost i krhkost podsjetili su me na lutkice iz djetinjstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije