Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantičar

Dino iz Županje oteo mikrofon Jeleni Rozgi i zaprosio djevojku

dino klarić
18.12.2011.
u 10:30

Rozgu je raznježila Dinina romantična prosidba. Mladom paru zaželjela je dug i sretan brak .

Dino Klarić iz Županje pred kraj preksinoćnjeg koncerta Jelene Rozge (34) iznenadio je i pjevačicu kad se popeo na pozornicu. Zbunjena Jelena ipak mu je spremno pružila mikrofon.

 

– Vedrana, volim te! Draga Vedrana, molim te, udaj se za mene – rekao je sramežljivo pred prepunom zagrebačkom Arenom. Prolomio se aplauz podrške. Iznenađena djevojka brzo je došla do njega i tiho rekla – hoću! Vedrana Buconjić (19) iz Cerne kaže kako nije ni sanjala da će je Dino zaprositi pred tisućama ljudi na koncertu omiljene pjevačice.

 

– Presretna sam – uz širok osmijeh rekla je Vedrana te zaljubljeno zagrlila dečka.

 

Dino nam je otkrio da je imao veliku tremu, ali je skupio hrabrosti. Nada se da će im na piru pjevati Rozga.

 

Vedrana će ovu noć pamtiti do kraja života.Romantična prosidba bila je lijep završetak zajedničkog koncerta Momčila Bajagića Bajage (51) i splitske pjevačice. Beograđanin je svima zaželio radostan Božić i sretnu 2012.

 

– I želim da hrvatska nogometna reprezentacija što dulje igra na Europskom prvenstvu – poručio je Bajaga. Koncert je otvorio pjesmom “Ovaj grad”. Hitovima poput “Plavi safir” publiku je zagrijao za Rozgu. Sa Splićankom pjevala je cijela dvorana. Rozgu je raznježila Dinina romantična prosidba. Mladom paru zaželjela je dug i sretan brak .

Ključne riječi

Komentara 1

HA
handi
12:15 19.12.2011.

Premda je namjerno to namješteno u svakom je slučaju simpatično. Sigurno je da će ovim mladim ljudima to ostati doživotno upamćeno kao najveća životna radost. Neka im je sa srećom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije