Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi

Dino Drpić zatražio rastavu od Nives Celzijus?

nives
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
04.10.2012.
u 09:34

Na svom profilu na Facebooku pjevačica je već promijenila status iz udana u - slobodna

– A što da kažem. Uopće mi se ne razgovara. Ne mogu ja ništa reći – rekao je Dino Drpić (31) na pitanje rastaje li se od Nives Celzijus (30). Nogometaš i pjevačica, navode srpski mediji, više ne žive zajedno. Sin Leone (6) i kći Taisha (4) žive s Nives u njihovu zagrebačkom stanu, a gdje je Dino – ne zna se.

Netipična kućanica

Rastavu je, navodno, nakon sedam godina braka zatražio upravo nogometaš, ali službene potvrde još nema. Dino više ne podnosi, tvrde izvori, što mu se supruga pojavljuje golišava u novinama, reklamira vibratore i golica maštu muškaraca. Iako je Nives uvijek isticala da joj je suprug apsolutna podrška, čini se da je stvarnost drugačija.

– Kada me upoznao, bila sam poznata, u tom sam nogometnom svijetu slovila kao poželjna žena i vjerojatno ga je to na neki način privuklo. Ali s druge strane, želi da budem kod kuće, da nikamo ne izlazim, da me nitko ne gleda – izjavila je starleta prije tri mjeseca.

Nives je na svom Facebooku promijenila status iz udana u slobodna, no navode da je brak s Dinom gotov, nije htjela komentirati.

I dok su jedni uvjereni da je njihov brak stvarno na kraju, drugi smatraju da je priču “pustila” Nives. S obzirom na to da planira proboj na srpsko tržište, bilo kakvo dizanje prašine oko njezina imena dobro će joj doći. Ni roditelji nogometaša nisu željeli ništa komentirati.

Porezni dužnik

Već se neko vrijeme šuška kako je u javnosti skladan par u svoja četiri zida sasvim nešto drugo. Dino je od lipnja bez angažmana jer nije htio produljiti ugovor s NK Rijekom za koju je igrao tri mjeseca. S upravom kluba nije se mogao dogovoriti o plaći. Kako doznajemo, Drpićevi financijski sve lošije stoje jer se novac od Dininih transfera davno potrošio. Par koji je navikao živjeti na visokoj nozi ima stan od 240 kvadrata u zagrebačkim Šestinama, a Dino je bio i na “listi srama” poreznih dužnika s dugom od 1,047.417,20 kuna.

Komentara 16

JA
josip adric
19:25 05.10.2012.

Hvala ti bože da si mu otvorio oči .

MA
marcellus
11:39 04.10.2012.

Ah, s ovim je umrla i moja vjera u ljubav...

S6
starkey 662002
11:11 04.10.2012.

...konačno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije