Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golupčići

Dina Štern i Ljubo Pavasović zaljubljeno šaputali u Katranu

Ljubo Pavasović
Antonio Bronić/Pixsell
23.05.2010.
u 14:02

Odvjetnik i marketinška menadžerica vezu su započeli tri mjeseca nakon što se Dina rastala od direktora prodaje na Novoj TV, Eduarda Bočkaja s kojim ima dvoje djece

Odvjetnik Ljubo Pavasović i Dina Štern, kći bivšeg ministra gospodarstva Davora Šterna do sitnih jutarnjih sati su se zabavljali u Tvornici Katran na tulumu "Rakija connecting people". Veza odvjetnika i marketinške menadžerice mediju su otkrili nedavno, a romansu je par započeo tri mjeseca nakon što se Dina rastala od direktora prodaje na Novoj TV Eduarda Bočkaja s kojim ima dvoje djece. Nedugo nakon što se saznalo za njihovu ljubav Bočkaj je javno dao blagoslov Ljubi i svojoj bivšoj supruzi. Sve do nedavno šuškalo se kako je Pavasović u ljubavnoj vezi sa pjevačicom Lano Jurčević, a njegov auto često je bio parkiran ispred Lanine zgrade

Komentara 4

KA
karlo69
14:48 23.05.2010.

..našla krpa zakrpu..bre! ..sve po bogu i pravdi.. bre! ..kao da su oboje prošli kroz mašinu za mljevenje mesa, dopola.. bre, još moraju proći drugu polovicu i eto nam dva prava strašila za ptice u roškom polju.. bre!

DA
damirtankovic
15:06 23.05.2010.

Ja nisam neki ljepotan, ali njih dvoje su zreli za glavne uloge u nekom hororu !

Avatar Romano37
Romano37
07:58 24.05.2010.

Divnog li prizora, kojim se u liku ovog ševca epepira hrvatsko pravosuđe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije