Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
previše je rekao

Dijana Čuljak: Zgrožena sam izjavama bivšeg supruga

dijana čuljak šelebaj
pixsell
31.05.2011.
u 08:56

– Zbog tih izjava kontaktirala sam s Centrom za socijalni rad, a zbog svojeg djeteta koje ima šest godina i ide u vrtić ne želim davati nikakve izjave – rekla je za časopis Extra HTV-ova novinarka i urednica.

Novinarka i urednica HTV-a Dijana Čuljak nije se nadala da će uskoro bivši suprug Vladimir Šelebaj, s kojim ima šestogodišnju kćer Laru Viktoriju, progovoriti o njihovu bračnom brodolomu za medije. No kad se to ipak dogodilo, Dijana je objasnila kako se osjeća i što planira:

– Zgrožena sam izjavama bivšeg supruga. Kontaktirala sam s Centrom za socijalni rad, a zbog svog djeteta koje ide u vrtić ne želim davati izjave – rekla je Dijana za časopis Extra. Dijanu je navodno najviše pogodilo što joj bivši suprug pokušava nametnuti etiketu loše majke. Naime, Šelebaj je otkrio kako se njegova supruga već godinama oslanja na pomoć čak dviju dadilja, jedna se brine o Lari danju, a druga noću.

Komentara 70

Avatar best vocal
best vocal
09:35 31.05.2011.

Kada bi ovo bila i malo normalna država a nije! Onda bi državini inspektorat i ministarstvo financija pročešljalo odkud njoj tolika lova kad se zna da je iz hercegovine došla na biciklu.

OB
-obrisani-
09:38 31.05.2011.

Dijana evo ja se javljam da te tješim u dugim noćima.

LR
ljerka ribolina
10:50 31.05.2011.

dan-dolazi .....pljuj po onome što doma imaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije