Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pridržavali je

Devastirala se: Rihanna padala s nogu od pijanstva

rihanna
Screenshot/Youtube
09.07.2013.
u 10:26

Rihanna privlači pozornost sve skandaloznijim ponašanjem. Ovaj put pijana je padala s nogu na koncertu grupe Kings of Leon u Poljskoj

Rihanna privlači pozornost sve skandaloznijim ponašanjem. Ovaj put pijana je padala s nogu na koncertu grupe Kings of Leon u Poljskoj.

"Hvala vam, Kings of Leon! Ovo će sigurno biti najbolja noć u mom životu! Neka zabava počne", napisala je pjevačica na Twitteru.

Pjevačica je na društvenoj mreži objavila niz fotografija s koncerta grupe. Tamo je otišla privatnim avionom, dobila bubnjarsku palicu i puno besplatnog alkohla. Da je alkohol učinio svoje, bilo je jasno dok je pjevačica odlazila s koncrta. Bila je toliko pijana da nije mogla normalno hodati, već su je morali pridržavati tjelohranitelji.

>>Rihanna iznenadila sve: Cristiano Ronaldo je gay

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije