Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapišite u kalendar

Depeche Mode opet svira u Zagrebu!

Depeche mode
Boris Ščitar/Pixsell
23.10.2012.
u 09:41

Sa zagrebačkom publikom stvorili su poseban odnos u prethodna tri nastupa pa ne začuđuje što će 23. svibnja opet svirati u Hrvatskoj, ovaj put na Hipodromu u organizaciji Adria Entertainmenta.

Engleski virtuozi elektronike, Depeche Mode, predvođeni Daveom Gahanom, u sklopu europske turneje, kojom promoviraju novi album, zasvirat će i u hrvatskoj metropoli.

Vesele se svirkama

Članovi benda na konferenciji za novinare, koja je održana jučer u Parizu, najavili su da će u travnju objaviti trinaesti album.

– Lijepo je biti ovdje, hvala velikom broju fanova koji su se pojavili da nas podrže. Imam jednu veliku obavijest za sve vas – obratio se Dave novinarima i prepustio riječ organizatoru turneje da najavi njihovu novu glazbenu avanturu.

– Bend će u svibnju početi europski dio turneje, a koncerti će se uglavnom održavati na velikim nogometnim stadionima – izjavio je organizator.

Prvi će koncert Dave Gahan, Martin Gore i Andy Fletcher održati 7. svibnja na nogometnom stadionu u Tel Avivu.

– Prije tri godine pred 50 tisuća obožavatelja u Izraelu obećao sam da ćemo se vratiti uskoro i zbilja mi je drago što je Tel Aviv polazište naše nove turneje. Jako smo uzbuđeni zbog novog albuma i jedva čekamo svirke – rekao je Dave.

Sa zagrebačkom publikom stvorili su poseban odnos u prethodna tri nastupa pa ne začuđuje što će 23. svibnja opet svirati u Hrvatskoj, ovaj put na Hipodromu u organizaciji Adria Entertainmenta. Njihov posljednji nastup u Zagrebu bio je prije dvije godine kad su dečki bili na turneji “Tour of the Universe”, na kojoj su prodali dva i pol milijuna ulaznica i samo u Europi održali 70 od ukupno 120 koncerata.

Za kraj – Bjelorusija

Europski dio nove turneje predviđa nastupe u 25 zemalja, a posljednja u nizu je Bjelorusija, u čijem će glavnom gradu Minsku Depeche Mode nastupiti 29. srpnja.

Nakon Europe turneja se nastavlja u Sjevernoj Americi.

Komentara 1

AU
autoritet
10:27 23.10.2012.

Zakonnnnnnnnn Koncerti uvijek prva liga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije