Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena lokacije

Depeche Mode neće nastupiti u Maksimiru nego opet u Areni!

Depeche Mode, Dave Gahan
Boris Scitar/PIXSELL
19.04.2013.
u 12:36

Sve ulaznice kupljene za koncert na maksimirskom stadionu vrijedit će i za nastup u zagrebačkoj Areni, a oni koji svoje ulaznice još nisu kupili i dalje ih mogu nabaviti po istim cijenama

Iščekivani koncert legendarnog trojca Depeche Mode u Zagrebu koji će se održati 23. svibnja zbog tehničkih i produkcijskih razloga preseljen je sa stadiona Maksimir u Arenu Zagreb. Koncert se seli na već poznati teren, u Arenu Zagreb, u kojoj su 2010. godine Dave Gahan i društvo održali jedan od najboljih koncerata dosad viđenih u Zagrebu! 

Sve ulaznice kupljene za koncert na maksimirskom stadionu vrijedit će i za nastup u zagrebačkoj Areni, a oni koji svoje ulaznice još nisu kupili i dalje ih mogu nabaviti po istim cijenama s time da se ulaznice za lože u Areni Zagreb mogu kupiti po cijeni od 800 kuna. 

Trenutačno je prodano oko 12.000 ulaznica što znači da je ostalo još 3500 ulaznica, no ne i u kategorijama Fan pit i stajanje. Ulaznice za koncert u prodaji su na svim prodajnim mjestima sustava Eventim te online na www.eventim.hr.

Kupci koji su kupili ulaznice za Fan pit imaju pristup u Fan pit Arene Zagreb. Kupci koji su kupili ulaznice za stajanje (travnjak) imaju pristup na parter (stajanje) u Areni Zagreb. Kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju zapad bit će smješteni na gornju tribinu Arene Zagreb u sektore 305, 306, 307, 308 i 309 te će na ulazu u navedene sektore dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima. Kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju zapad dolje bit će smješteni na donju tribinu Arene Zagreb u sektore 102, 103 i 104 te će na ulazu u navedene sektore dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima.

U petak u 12 sati zaustavit će se prodaja ulaznica na samo 68 sati, tako da će ulaznice za zagrebački koncert opet biti puštene u prodaju već u ponedjeljak u 8 sati ujutro.

>>Depeche Mode odabrali predgrupu za zagrebački koncert

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije