Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri operacije

Denise Richards: Silikoni i moje grudi dugoročna su investicija

Denise Richards (1)
Foto: AJM/PA Photos/Pixsell
1/3
29.07.2011.
u 08:00

Glumica je grudi povećavala već tri puta. Dok je promovirala svoje memoare "The Real Girl Next Door", Denise je priznala da je prvi put umetnula silikone kad je imala samo 19 godina.

Denise Richards konačno je zadovoljna svojim grudima, koje je povećavala već tri puta. Dok je promovirala svoje memoare "The Real Girl Next Door", Denise je priznala da je prvi put umetnula silikone kad je imala samo 19 godina.

– U prvoj operaciji liječnik mi je stavio veće silikone nego sam željela. Bila sam tinejdžerica i nisam puno ispitivala. Željela sam veće grudi što prije! – rekla je.

Nakon prve operacije glumica je otišla pod nož još dva puta, a sada je napokon zadovoljna veličinom i oblikom svojih grudi.

– Ovo je veličina koju sam željela još kao 19-godišnjakinja. To je prava, dugoročna investicija – rekla je Denise.

Dodala je da silikoni ne traju vječno te će u budućnosti možda biti potrebna još koja operacija.

– Trenutačno jesam zadovoljna, ali to se može promijeniti jer sve ponekad krene naopako – istaknula je bivša supruga Charlieja Sheena.

Ključne riječi

Komentara 2

B6
Booyaka 619
10:52 29.07.2011.

Vidim i da su joj \'ugradili\' i ovaj glupi osmijeh... Izgleda da dobiješ katalog s najpopularnijim izrazima lica i onda odabereš, a doktor ti to \"ugradi\". Primjerice, u katalogu imaš izraz sreće,zatim blesavi cerek za svaku prigodu (na slici), \'kameno\'' lice, izraz lica koji odražava zamišljenost (nije baš popularan), itd...

JE
jester
13:06 29.07.2011.

A možda da ode na lobotomiju da prestane njatke, a možda da nas i Večernji prestane pilit s ovakvim \"jezama!\" Odmah bu me admin otpilil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije