Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne rastaju se?

Demi Moore i Ashton Kutcher lijek za uzdrmali brak traže u vjeri

Demi Moore i Ashton Kutcher
AFP
01.10.2011.
u 14:39

U medije su dospjele fotografije stare oko tri mjeseca na kojima su Ashton i Sara Leal s kojom je glumac navodno prevario Demi. Na slikama se vidi kako zajedno napuštaju hotel i odlaze automobilom u nepoznatom smjeru.

U slučaju Demi Moore (48) i Ashton Kutchera (33) više se ne zna tko pije, a tko plaća. Nakon što je cijela javnost bila uvjerana da je samo pitanje dana kada će objaviti razvod zbog Ashtonovih kasnonoćnih avantura, dogodio se preokret. Naime, par je viđen kako zajedno posjećuje Kabala centar u Los Angelesu. Oboje su sljedbenici tog židovskog učenja i prema kabalističikm drevnim obredima su se 2005. godine i vjenčali. Izvor je rekao kako je par u centar došao odvojeno, ali su ga zajedno napustili još uvijek imajući na rukama vjenčano prstenje.

Inače, u medije su dospjele fotografije stare oko tri mjeseca na kojima su Ashton i Sara Leal (23) s kojom je glumac navodno prevario Demi na šestu godišnjicu njihova braka. Na slikama se vidi kako zajedno napuštaju hotel i odlaze automobilom u nepoznatom smjeru. Par se još nije službeno oglasio o cijelom slučaju, ali im Twitter koristi kao platno za prepucavanje.

- Kad pretpostavljate da znate nešto o čemu zapravo pojma nemate, pravite budalu od sebe samih i mene - napisao je u petak Ashton na svom Twitter profilu.

Koliko god glumac serije "Dva i pol muškarca" uvjeravao javnost u svoju nevinost, ostaje pitanje tko će povjerovati da je nedužan kako tvrdi pogotovo kada se u obzir uzme da ovo nije prva optužba za nevjeru s kojom se suočava.

Komentara 1

IV
ivor
19:28 01.10.2011.

Možda Demi lijek traži u vjeri, ali čini mi se da Ashton više naginje nevjeri!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije