Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njima to nije čudno

Demi i Ashton brak nastoje spasiti u kući Brucea Willisa

DEMI
Pixsell
17.11.2011.
u 13:46

Izvor je otkrio da je odnos među partnerima i dalje jako zategnut, ali se oboje trude kako bi nastavili normalno funkcionirati

Uzdrmali brak Demi Moore i Ashton Kutcher odlučili su popraviti ni manje ni više nego u kući Demina bivšeg muža Brucea Willisa. Par je, naime, na Karibima, gdje Willis ima kuću, proveo protekli vikend. Izvor je otkrio da je odnos među partnerima i dalje jako zategnut, ali se oboje trude kako bi nastavili normalno funkcionirati.

Osim Ashtonove nevjere, cijelu je situaciju dodatno pogoršalo glumčevo javno podržavanje trenera Penna Statea koji je optužen za zlostavljanje djece.

Komentara 1

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
15:03 17.11.2011.

Nije trener Penn Statea optužen za zlostavljanje djece, nego je dobio otkaz nakon 46 godina zato što se otkrilo da nikad nije prijavio svog asistenta, protiv kojeg je nedavno podignuta optužnica zbog višegodišnjeg spolnog zlostavljanja djece. Jako površno novinarstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije