Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rock-koncert godine

Dečki iz Red Hot Chili Peppersa stigli u Zagreb!

red hot chili peppers (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
28.08.2012.
u 17:38

Sutra će na zagrebačkom Hipodromu bend održati prvi koncert u Zagrebu i to u sklopu turneje "I'm with you"

Michael "Flea" Balzary, Anthony Kiedis, Chad Smith i Josh Klinghoffer oko 17 sati sletjeli su na zagrebački Pleso. Dečki će sutra u 21.30 sati prvi put nastupiti u Hrvatskoj i to u sklopu turneje "I'm with you", a na zagrebačkom Hipodromu, gdje će se koncert održati, očekuje se njihovih 35 tisuća obožavatelja.

Kako je bilo i najavljivano, dečki iz Red Hot Chili Peppersa u Zagreb su stigli s članovima svojih obitelji, a organizatorima su olakšali posao jer nisu imali posebnih zahtjeva.

Ključne riječi

Komentara 7

EH
ehh
21:49 28.08.2012.

he ehhehehh nekak mi ne djeluju oduševljeno.

SK
slučajni komentator
08:09 29.08.2012.

Možda nisu oduševljeni jer im je 322. po redu koncert u zadnje 3 godine... Zato ne idem po megakoncertima jer nemaju duše takvi spektakli... To im je POSAO ljudi moji ja isto nisam baš sretan kad se ustajem ujutro!

VA
vatra
17:53 28.08.2012.

slatka mu je curica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije