Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatna mladež

Davoru Bienenfeldu i Anni-Leni Dekanić na svadbi pjevao Gibonni

Golf club
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
29.08.2010.
u 19:05

Među tristotinjak gostiju bili su Iva Majoli, Nina Badrić i Bernard Krasnić, obitelj Todorić, a kum je bio Josip Šelendić.Anna-Lena bila je djevojka Marija Mamića, a Davor je bio u vezi s pokojnom Ivanom Hodak i misicom Majom Cvjetković

Kišno vrijeme koje je cijelu subotu Zagreb ovilo u sivo nije uspjelo narušiti veselje dvoje pripadnika zlatne mladeži, poduzetnika Davora Bienenfelda i bivše manekenke Anne-Lene Dekanić, koji su svoju dugogodišnju vezu okrunili brakom. Jedino što je ipak narušeno je njihov plan da se vjenčanje održi na otvorenom na livadi ispred Golf and Country Cluba, čemu su na kraju doskočili postavljanjem golemog šatora na istom mjestu.

Na jednom od najglamuroznijih vjenčanja ove godine okupilo se oko tristotinjak uzvanika, među kojima su bila brojna zvučna imena. Tako događaj godine nije propustila bivša tenisačica Iva Majoli, kao ni cijela obitelj Todorić. Uz slasni catering i ugodnu atmosferu svatove su svojom glazbom zabavljale sestre Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac, a na pozornici im se pridružio i poseban gost – Gibonni. Pjevač za kojeg se do sada baš i nije čulo da je ikome pjevao u svatovima izišao je pred okupljene i na opće oduševljenje otpjevao dvije pjesme. No, isto nije učinila Nina Badrić, koja je na svadbu došla baš kao prava gošća pa je u sreći mladenaca, a i svojoj, uživala uz supruga Bernarda Krasnića.

Kum mladoženji, u javnosti najpoznatijem po vezi s pokojnom Ivanom Hodak i manekenkama Majom Cvjetković i Koranom Gvozdić, bio je Josip Šelendić koji je došao sa supugom Malinom Grahek Šelendić, a koje uskoro i same čeka crkveno vjenčanje.

Komentara 9

DO
doktorica
20:04 29.08.2010.

???

DU
Deleted user
20:09 29.08.2010.

sreća što ne kupujem večernjak...zbog ovakvih gluposti...nema smisla....strašno !!

MI
Milkica
19:39 29.08.2010.

Kaj je to \"zlatna mladež\"? Zakaj \"oko tristotinjak\" kad je ili \"oko 300\" ili \"tristotinjak\"? Kaj je to \"slasni catering\"? Postavljanjem šatora stvarno se \"doskočilo\". Pregenijalna ideja. Tko bi se normalan tome dosjetio?! Kaj je to najglamuroznije vjenčanje? Aha, najveća preserancija! Dajte više prestanite pisati o glupostima, nek se ljudi prime posla i čuvaju svoj privatni život sa sebe. I preporuka Maji Car - Majo, batali pisanje, nema tu kruha za tebe. Pisati treba znati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije