Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENO

J. Bergman: Još sam jako ljuta na Davida, ali braku dajem novu šansu

KOSTI
Pixsell
04.05.2010.
u 20:46

Da stvar bude gora, s ljubavnicom se dopisivao i pokušavao je odgovoriti od takva nauma dok mu je supruga krajem kolovoza prošle godine rađala drugo dijete, kćer Bardot.

Zvijezda serija “Kosti” i “Buffy: Ubojica vampira” David Boreanaz za američki časopis People priznao je da je gotovo devet godina bio nevjeran supruzi Jaime Bergman. A ona se nakon prvobitnog šoka oglasila i svom braku dala još jednu priliku:

- Ne kažem da je sve u redu. Još sam ljuta i jako povrijeđena - izjavila je Jaime Bergman.

Ni jedno ne zna hoće li nakon prijevare brak opstati, ali odlučni su da ga spašavaju korak po korak.

- Jedino što ide u prilog ovoj priči jest vrijeme. Dan po dan trudit ćemo se da sve vratimo na staro. I znam da ni meni ni Davidu neće biti lako - rekla je Jaime. 

David se, podsjetimo, na javno priznanje odlučio tek kada ga je jedna od bivših ljubavnica Rachel Uchitel počela ucjenjivati da će sve otkriti medijima ako joj ne plati određenu novčanu svotu.

Da stvar bude gora, s ljubavnicom se dopisivao i pokušavao je odgovoriti od takvog nauma dok mu je supruga krajem kolovoza prošle godine rađala drugo dijete, kćer Bardot. Kada je shvatio da mu izlaza nema i da će Rachel priču prodati novinarima, skupio je hrabrost i sve priznao supruzi.

– Naš je brak sada obilježen mojom nevjerom. Želio sam samo biti otvoren i iskren jer sam bio krajnje neodgovoran prema svojoj obitelji – mudro je kazao David koji je nakon devet godina nevjere – a bilo je to od prvog dana braka – shvatio da je njegovo ponašanje neprimjereno. Jaime je izgleda jako tolerantna i odlučila je suprugu dati drugu šansu.

– Radim na tome da izgladim stvari sa suprugom i popravim sve loše što sam napravio – pokajničkim je tonom izjavio glumac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije