Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla kćer

Darijo Srna postao otac, njegova supruga Mirela rodila djevojčicu

dario srna
Foto: marko lukunić/pixsell
1/9
08.07.2010.
u 22:21

Prinova je u obitelj Srna stigla dva mjeseca nakon što su se uspješni nogometaš i magistrica ekonomije jedno drugome zavjetovali na vječnu ljubav.

Kapetan ukrajinskog kluba Šahtar iz Donjecka i hrvatske reprezentacije Darijo Srna (28) jučer je prvi put postao otac. Njegova supruga Mirela (27) u Zagrebu je rodila zdravu djevojčicu, a sretna vijest objavljena je na službenim internetskim stranicama Šahtara.

Darijevi suigrači i cijelo vodstvo kluba čestitali su svom kapetanu na rođenju kćeri, piše u priopćenju. Da je Mirela odlično podnijela trudnoću, dokazuje i to što je dan prije porođaja viđena kako šeće metropolom.

Prinova je u obitelj Srna stigla dva mjeseca nakon što su se uspješni nogometaš i magistrica ekonomije jedno drugome zavjetovali na vječnu ljubav. Raskošno vjenčanje održalo se u dubrovačkoj vili Agava hotela Excelsior, a mladence i njihove goste zabavljali su Neda Ukraden, Jole i Srnin omiljeni pjevač Halid Bešlić.

Hrvatski reprezentativac svoju je izabranicu upoznao 2005. godine u narodnjačkom klubu Ludnica, a nakon duljeg prekida, potkraj 2007. obnovili su vezu. Ljubavno gnijezdo savili su u Donjecku, u kući blizu jezera.

Komentara 5

IV
ivoandric
09:42 09.07.2010.

Babo Uzeir je presretan

AN
Andreeejjj
03:22 09.07.2010.

ČESTITKE BRAĆNOM PARU SRNA... Samo nastavite...sa djecom...ljubavlju...srećom... Dario je SUPER čovijek, muž, tata, ect, ect...

BO
bosanaco
10:53 09.07.2010.

možda mala već ima sat glazbenog, ipak halid poslije halida

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije