Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova Đuli?

Danijel Popović: Već imam pjesmu za Eurosong

popovic
Screenshot
07.06.2013.
u 21:25

Danijel Popović gostovao je u showu Danijela Petka te otkrio kako već ima pjesmu za Eurosong.

Danijel Popović gostovao je u showu Dalibora Petka te otkrio kako već ima pjesmu za Eurosong. Uz gitaru je izveo brojne svoje uspješnice poput "Đuli", "Đeni nosi kečke" i "Bio sam naivan", ali i nove pjesme s nadolazećeg albuma "Zločin i kazna".

-Strpala bih ga u Bee Gees, rekla je Alka Vuica javivši se u emisiju i otvoreno pozvala Danijela da se ponovno okušaju na izboru pjesme za Euroviziju, kao što su to napravili s pjesmom 'Ma daj obuci levisice', koja je 1991. na tadašnjoj Jugoviziji zauzela drugo mjesto. Danijel je ponudu prihvatio i otkrio kako pjesmu već ima.

- Danas recimo nikad ne bih pjevao pjesmu 'Karamel'. Tek sam nakon petnaest godina shvatio da se to slovo l na kraju tako slabo čuje, pa su mi se svi smijali godinama jer ispada da me netko kara, objasnio je pjevač govoreći da je nekad bio naivan. - Jako sam samokritičan pa sam takav i prema njima, izjavio je Danijel kada je upitan kakav je prema glazbenim karijerama svoje djece, Izabele Kim i sina Sebastijana.

 >>Danijel Popović žali što nije bio s djecom i pokušava to ispraviti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije