Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"8. kat"

Daniela Trbović: U mojoj dobi baterije se brže isprazne

'06.10.2010., Zagreb - Danijela Trbovic, voditeljica HTV-ovog talk showa 8. kat.  Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
18.09.2011.
u 21:00

Nakon odmora sa sinom i dečkom, voditeljica se vraća talk showu u kojem su joj naše zvijezde u prethodnoj sezoni priznale svoje grijehe i strahove

Anđa Marić joj je povjerila sve o bolnom razvodu, pjevačica Maja Šuput otkrila je svoje strahove, Indira iz Colonije priznala je što je sve radila prije pjevačke karijere i još puno poznatih i manje poznatih sugovornika Danieli Trbović u “8. katu” povjerilo je svoje tajne, probleme i životne sudbine. Sutra u 17.45 sati na prvom programu HTV-a voditeljica i njena ekipa startaju s drugom sezonom talk showa.

– Moram pohvaliti urednike emisije, kojih je manje nego u prvoj sezoni, jer uvijek uspijevaju naći zanimljive sugovornike i teme – hvali kolege Daniela. Nakon uspješne prve sezone mnogi su je usporedili s Oprah Winfrey, što joj laska, ali ne živi u oblacima i kaže ima dovoljno godina da zna kamo pripada. Teško joj je izdvojiti najbolju i najdražu temu, ali na nekoliko ih je ponosna.

– Sjajne su bile teme o transvestitima i homoseksualcima jer je to kod nas tabu tema, na koju smo gledateljima skrenuli pozornost kroz stvarne priče s naglaskom kako su to normalni ljudi od kojih ne smijemo okretati glavu– objašnjava voditeljica. Ljeto je provela odmarajući se sa sinom Lovrom i dečkom Oliverom Frljićem

– Napunila sam baterije ljetos, ali kako je Lovri počela škola i vratila sam se na posao, čini mi se da su te baterije već na rezervi. Valjda se u mojim godinama brže prazne – kaže Daniela.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
21:38 18.09.2011.

A ja mislio da joj je taj Oliver stariji sin...svašta je moguće kod nas!Čini mi se da je stara malo nastrana!

TJ
TataEU-Janez
21:50 18.09.2011.

Vidim po minusima da sam pogriješio..naravno,htio sam reći ,,Oliver joj je mlađi sin,,Dali ste sad zadovoljni!

Avatar billybull
billybull
13:33 19.09.2011.

hmmmm...evo, svi imamo jednak broj minusa...da li se to trbovic ili car ulogirala 11 puta, pa svima stisce minuse?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije