Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje pjevačice

Slavi rođendan - izgleda li vam Madonna kao da joj je 55?

madonna
Foto: Instagram
1/5
16.08.2013.
u 18:36

Svjetski poznata pjevačica rođena je kao Madonna Louise Ciccone 16. kolovoza 1958. godine. i danas slavi svoj 55. rođendan

Pjevačica Madonna napunila je danas 55 godina! Svjetski poznata pjevačica rođena je kao Madonna Louise Ciccone 16. kolovoza 1958. godine.

Madonna je svoju karijeru počela 1980-tih godina, a proslavila se albumom Like a Virgin koji je izdala 1984. godine. Uspjeh albuma je velikim djelom potpomognut istoimenom pjesmom koja je postala i prva Madonnina pjesma na vrhu Billboard Hot 100 i tamo se zadržala šest uzastopnih tjedana. Madonna je 1986. izdala svoj treći studijski album True Blue koji je posvetila i za koji ju je inspirirao njezin tadašnji suprug Sean Penn.

Prema Recording Industry Association of America (RIAA), najprodavanija je izvođačica 20. stoljeća, i druga najprodavanija izvođačica u Sjedinjenim Američkim Državama (iza Barbre Streisand), s prodanih 64,5 milijuna albuma.

>> Adele, Madonna i U2 traže oslobađanje Pussy Riot

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije