Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaprijetio im

Conrad Murray obitelji Jackson: Prestanite ili ću vas uništiti!

'Conrad Murray, the late Michael Jackson's personal physician, sits in court during his arraignment at the Los Angeles Superior Court Airport Branch Courthouse February 8, 2010 on one count of involu
Reuters/PIXSELL
24.07.2013.
u 18:04

Ne tjerajte me da svjedočim. Smatrajte ovo nuklearnim upozorenjem, ako to ne učinite, uništit ću vas, zaprijetio je liječnik obitelji Jackson koja ga je pozvala da svjedoči u tužbi protiv tvrtke AEG

– Želite čuti istinu? Ne možete podnijeti istinu! – poručio je liječnik Michaela Jacksona dr. Conrad Murray obitelji Jackson i tvrtki AEG, piše TMZ.

Liječnik koji je u zatvoru jer je kralju popa dao smrtonosnu dozu anestetika propofola ne želi svjedočiti u tužbi Katherine Jackson i protiv tvrtke AEG koja je organizirala Michaelov posljednji koncert koji se nije održao jer je pjevač preminuo.

– Molim vas prestanite. Ako ne prestanete, neka ovo bude moje posljednje upozorenje. Ne tjerajte me da svjedočim. Smatrajte ovo nuklearnim upozorenjem, ako to ne učinite, uništit ću vas – zaprijetio je liječnik.

>> Katherine Jackson: Moj sin Michael nije bio čudak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije