Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božićna dance korida

Connect i vodeći domaći DJ-i za Božić u Spaladium Areni

božićna korida (1)
Foto: vl
1/4
07.12.2011.
u 11:11

Prvi dio božićne večeri u splitskoj Spaladium Areni odigrat će se s grupom Connect u glavnoj ulozi, dok će drugi dio večeri užariti DJ program u sklopu povratničke turneje emisije TOP DJ MAG i njezina tvorca legendarnog Damira Cuculića

Nakon uspješne prošlogodišnje Božićne dance koride u Splitu, svi obožavatelji i ovog će Božića, 25. prosinca od 20 do 6 sati uživati u grupi Connect i elektronskom partyju s brojnim vodećim DJ imenima.

Prvi dio božićne večeri u splitskoj Spaladium Areni odigrat će se s grupom Connect u glavnoj ulozi, dok će drugi dio večeri užariti DJ program u sklopu povratničke turneje emisije TOP DJ MAG i njezina tvorca legendarnog Damira Cuculića.

Za one koji nisu bili dio tog nezaboravnog doba Damir Cuculić je još devedesetih godina u suradnji s Irenom Šćurić pokrenuo prvu TV emisiju elektroničke glazbe Top Dj Mag i tako utjecao na razvoj hrvatske elektronske scene. Ukorak sa svjetskim događanjima iz manjih party projekata, Cuculić je napravio i prvi Under City Rave te nezaboravne Future Shock partyje. Nakon pet godina izbivanja sa scene na nagovor prijatelja odlučio se vratiti i organizirati povratničku turneju u sklopu koje će na Božićnoj dance koridi nastupiti po prvi put u Splitu Ludvig i Go Cut, osnivači projekta Astralis, ambasador hrvatskoga elektronskog zvuka Petar Dundov i Mr. Dj Dario bez kojeg bi bilo teško zamisliti domaću techno scenu.

Nakon što su u Americi pobrali nagrade za prvi hrvatski dokumentarni film o elektronskoj glazbi, "Astralis Institucija“ Ludvig i Go Cut u borbenu splitsku Koridu dolaze pokazati najbolje što znaju i dokazati da je Astralis s razlogom i dalje omiljeni program ljubitelja elektronskog zvuka. S techno puta ne može skrenuti ni vizionar Petar Dundov koji je za svoje dugogodišnje karijere kvalitetom prezentirao svoju zemlju diljem svijeta. Brojni nastupi u najboljim svjetskim klubovima poput Berghain (Berlin), Cocoon (Frankfurt), Barraca (Valencija), Solyanka (Moskva), Unsound Festival (New York), KaZantip festival (Ukrajina) i redovito izdavanje novih ploča za belgijsku etiketu Music Man, mogu i ovu Petrovu radnu godinu zaključiti uspješnom pa razloga za slavlje neće nedostajati.

Mr. Dj Dario danas pušta jednako revno kao u doba projekata koji su ga izdigli: Kraljevstvo, Perfection i Old School, a njegov electro i techno još uvijek stvaraju euforiju među mlađim generacijama clubbera diljem Hrvatske, ali i onim starijima koji ga prate još od samih početaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije