Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COCINA BORBA

Coce hitno operiran, oporavak čeka na odjelu intenzivne njege

vinko coce
Žarko Bašić/PIXSELL
14.05.2013.
u 19:00

Zbog jakih bolova i otvorene rane, Vinko Coce završio je u KBC-u Split. Hitno su ga operirali i zadržali na odjelu intenzivne njege. Priključen je na aparate...

– Zdravlje pacijenta ozbiljno je narušeno i zato ne mogu ništa prognozirati. Čekamo reakciju na liječenje. Ne smije primati posjete – rekao nam je kratko Kolja Poljak, zamjenik ravnatelja KBC-a Split. 

Vinko Coce (58) primljen je na odjel intenzivne njege. Pjevač se, kako kaže njegova supruga Janja, danima žalio na jake bolove, ali je zanemarivao ranu koja mu se otvorila na trtici. Ta rana posljedica je pjevačeva dijabetesa, visokog krvnog tlaka i problema sa srcem, bolestima s kojima se bori već godinama.Trogirski tenor znao je da mora na dijetu, ali nikako nije ustrajao u strogom režimu prehrane i redovitog vježbanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije