Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obitelj

Clooneyjeva sestra: Moj braco voli žene i nikad ih nije varao

clooney
09.11.2012.
u 20:00

– Moji roditelji nikad nisu radili pritisak na Georgea da se oženi i podari im unučad. Nitko u obitelji ne zamara se time – kaže Adelia i dodaje: – Gotovo sam sigurna da se moj brat neće oženiti Stacey Keibler.

Iako je George Clooney (51) oduvijek uza se imao lijepe žene, priče da je homoseksualac oduvijek su ga pratile. Te navode odlučno je demantirala njegova 52-godišnja sestra Adelia Zeidler u prvom obraćanju novinarima.

– Još u srednjoj školi George je imao djevojke, ali nikad im nije bio nevjeran. Priče da je gay su smiješne – rekla je Adelia, majka dvoje djece, koja živi skromnim životom u mjestu Augusta u SAD-u, u istoj ulici u kojoj žive i njihovi roditelji Nick i Nina, koji su vlasnici trgovine kućnim potrepštinama.

– Moji roditelji nikad nisu radili pritisak na Georgea da se oženi i podari im unučad. Nitko u obitelji ne zamara se time – kaže Adelia i dodaje:

– Gotovo sam sigurna da se moj brat neće oženiti Stacey Keibler. Znam da bi htio biti odgovoran suprug koji će uvijek biti uz svoju ženu, ali to mu njegov posao ne dopušta. I zato vjerujem da više neće ući u brak – izjavila je.

Za brak s glumicom Talijom Balsam, s kojom je u braku bio četiri godine, George je roditeljima i sestri rekao tek nakon što je s njom razmijenio zavjete.

– Teško mi je shvatiti da je moj mlađi braco seks-simbol. Svi ga kod kuće zbog toga zezamo – otkrila je Adelia Zeidler.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar adriaticregion
adriaticregion
21:35 09.11.2012.

japanska buba- aca

Avatar lav_alex
lav_alex
08:19 10.11.2012.

adriaticregion svaka čast, jedan od najduhovitijih komentara dosad, baš se nasmijah. :)

Avatar adriaticregion
adriaticregion
16:40 10.11.2012.

:-)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije