Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljska parada

Clint Eastwood zvijezda je suprugina reality showa

clint eastwood (1)
Foto: VL, Profimedia
1/3
07.05.2012.
u 18:20

Dina Ruiz Eastwood o svojim ukućanima snimila je show “Mrs. Eastwood & company”. Otkvačena Dina oskarovca je upoznala 1993. kad ga je intervjuirala kao novinarka

Obožavatelji poslovno strogog i kritičnog glumca i redatelja Clinta Eastwooda ostali su šokirani kad su čuli da njegova supruga Dina Ruiz, s kojom je 16 godina u braku, snima reality show o njihovoj obitelji.

Totalna suprotnost

A dodatno ih je šokirao i kratki uvid u reality “Mrs. Eastwood & company” emitiran na kanalu E! u kojem se vidi da se i 81-godišnji Clint pojavljuje u njemu, ide na privatno vjenčanje, grli se s kćeri Morgan... No osim što ih je iznenadilo što je oskarovac dopustio obitelji da intimu otkriva u formatu kojeg se nekada grozio, iznenadila ih je i vrckavost njegove supruge Dine (48). Potpuna je suprotnost uštogljenom suprugu, otkvačena je i glasna. U specijalu o realityju ispričala je kako su se ona i 35 godina stariji Clint upoznali.

– Sanjala sam o novinarskoj karijeri, a kad sam to i postala, ostvarila mi se i želja da intervjuiram Clinta. Bilo je to 1993. Bio je strašno cool! Poslije intervjua družili smo se još tri sata pa mi je i moj producent u šali rekao da ću se udati za Clinta Eastwooda. I godinu dana zatim smo se spetljali i nikad se više nismo pustili! – otkrila je Dina.

Maćeha kao prava majka

Odmah je postala i maćeha Clintovo šestero djece koje ima iz veza s pet žena, a skupa su dobili kćer Morgan koja danas ima 15 godina i glavna je zvijezda mamina realityja. Osim nje veliku ulogu u showu ima i Clintova kći Francesca Fisher (18) kojoj je Dina poput prave majke. Dio showa prati život Francesce u Los Angelesu gdje stan dijeli s momkom, poznatim fotografom Tylerom Shieldsom (30), a dio život Morgan koja živi s roditeljima. U showu sudjeluju i Lisa Thrash, pomoćnica obitelji, kao i vojska kućnih ljubimaca sastavljena od ptica, 14 štakora, miševa, zamoraca i jedne svinje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije