Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radoholičarka

Claire Danes rodila je prije dva tjedna, a već želi raditi

claire
Pixsell
08.01.2013.
u 16:44

Glumica će se pojaviti na naslovnici magazina Elle, a u intervjuu je ispričala da je uvijek htjela djecu i da je presretna, ali misli da bi bila loša majka da ne radi i da je stalno s djetetom kod kuće

Lijepa glumica Claire Danes (33) prije dva tjedna rodila je sina Cyrusa, a u veljači će osvanuti na naslovnici magazina Elle sa zanosnim fotografijama koje je snimila nekoliko mjeseci prije poroda.
U intervjuu za isti magazin ispričala je i kakva je osoba i majka.

– Sretna sam što imam tako fleksibilno zanimanje poput glume koje mi omogućuje da se brzo vratim poslu, a ujedno budem i često sa svojim djetetom. Da sam kućanica i majka koja je stalno s djecom kod kuće, uvjerena sam da bih loše odigrala roditeljsku ulogu – kaže Claire i dodaje:

– Uvijek sam htjela imati djecu, ali drago mi je da sam s tom odlukom čekala do sada.

Claire je od 2009. u braku s  glumcem Hughom Dancyjem (37) kojeg opisuje svojom srodnom dušom. Skupa su od 2007. godine, a upoznali su se na snimanju filma "Evening".

Lani je osvojila Zlatni globus za najbolju glumicu u televizijskoj seriji "Homeland".

– Hvala suprugu, mojoj ljubavi, ocu moga djeteta. Ništa ne bih uspjela bez njega. Strašno ga volim – kazala je glumica tada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije