Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumački debi

Ćiro Blažević u srpskoj seriji glumi izbornika Jugoslavije

Ćiro
Pixsell
29.02.2012.
u 19:00

– Kada su mi dali scenarij, poderao sam tekst, bacio ga u kantu i poručio im da ću govoriti svojim jezikom. Okrenuo sam sve na zafrkanciju i njima se svidjelo. Bilo je predivno, uživao sam na snimanju.

U srpskoj televizijskoj seriji "Montevideo, bog te video", čiji je redatelj Dragan Bjelogrlić, glumi i trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević. Popularni Ćiro pojavljuje se u trećoj epizodi, a glumi nekadašnjeg izbornika jugoslavenske reprezentacije Antu Pandakovića. U razgovoru za beogradski dnevni list Alo Ćiro je rekao da je prezadovoljan glumačkim debijem te da mu je bila velika čast glumiti Pandakovića.

– Velika mi je bila čast što su baš mene izabrali da glumim izbornika tadašnje reprezentacije Jugoslavije. Samo da znate, kada su mi dali scenarij, poderao sam tekst, bacio ga u kantu i poručio im da ću govoriti svojim jezikom. Okrenuo sam sve na zafrkanciju i njima se svidjelo. Bilo je predivno, uživao sam na snimanju. I bit ću iskren – gluma je mnogo teža od nogometa i za nju vam je potreban Božji dar. Ja ga nemam, ali sam se jako potrudio da to publika ne primijeti – kazao je.

Govoreći o snimanju, Blažević je rekao da je oko tisuću stažista nakon snimanja skandiralo: "Ćiro, majstore". Poslije svega poznati srpski nogometni trener i bivši izbornik Srbije Radomir Antić organizirao je večeru u njegovu čast. Inače, Ćiro se pojavljuje samo u seriji, dok ga u filmu, koji je premijerno prikazan prošle godine, nije bilo.

Govoreći o glumačkom debiju u osmom desetljeću života, Ćiro je u svome stilu rekao da poslije ove epizode očekuje da s njime uskoro kontaktiraju iz Amerike.

– Spreman sam za Hollywood – rekao je Ćiro.

Serija i film "Montevideo, bog te video" govore o događanjima u i oko nogometne reprezentacije Jugoslavije prije Drugoga svjetskoga rata kao i o igrama Moše Marjanovića i Aleksandra Tirnanića.

Komentara 22

SE
serđo
19:16 29.02.2012.

ne znam je li senilan ćiro ili je novinar balav, ali ćiro je glumio još 1983 u smogovcima...

OB
-obrisani-
19:19 29.02.2012.

ulizica

PR
pri
08:56 01.03.2012.

ćiro vrati časnički čin hrvatske vojske jer ti uopće nisi častan čovjek nego jedan obični je**vjetar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije