Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turbulentno

Christina Ricci: Smirila sam se u tridesetima, ali još nemam dečka

Christina Ricci
Pixsell
29.02.2012.
u 17:23

Glumica poznata po ulozi u "Obitelji Adams" kaže da je bila jako problematična u dvadesetima

– U dvadesetima sam bila poput oluje, rušila sve ispred sebe i vrijeđala sve oko sebe, ali s vremenom sam naučila kako biti staložena. Tridesete su me smirile – kaže 32-godišnja glumica Christina Ricci, najpoznatija po ulozi u “Obitelji Adams”.

Priznala je da nije u ljubavnoj vezi jer još nije naišla na muškarca koji će cijeniti njezinu osobnost te je neće pokušati prilagoditi svojim mjerilima.

Ključne riječi

Komentara 1

DC
DC
18:15 29.02.2012.

\" U dvadesetima sam bila poput oluje, rušila sve ispred sebe i vrijeđala sve oko sebe, ali s vremenom sam naučila kako biti staložena.\" _______________________________________________________________ Drugim rijecima, opametila sam se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije