Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ljubav

Charlize Theron u vezi sa zvijezdom "Moderne obitelji"

Charlize Theron
Foto: Pixsell
1/3
23.09.2012.
u 16:53

– Charlize i Eric su bili jako dobri prijatelji, ali iskrice među njima su se razbuktale – tvrdi izvor blizak glumici. Javljaju se i i drugi prijatelji koji tvrde da je glumicu očaralo to što Eric ima odličan smisao za humor.

Charlize Theron (37) opet ljubi! Nakon što je 2010. godine prekinula devetogodišnju vezu s irskim glumcem Stuartom Townsednom, o vezama lijepe Južnoafrikanke samo se nagađalo. Tako ju se povezivalo s princem Harryem, a špekulacije o vezi s kolegom Keanom Reevesom redovito su punile medijske stupce.

 No sada je, tvrde izvori, holivudska zvijezda u sedmom nebu zbog ljubavi s glumcem Ericom Stonestreetom, kojeg smo upoznali kao homoseksualca Camerona Tuckera u seriji “Moderna obitelj”.

 Eric (41) je nedavno raskinuo dugogodišnju vezu s Katherine Tokarz, a Charlize je upoznao preko zajedničkih prijatelja početkom ove godine.

 – Charlize i Eric su bili jako dobri prijatelji, ali iskrice među njima su se razbuktale – tvrdi izvor blizak glumici. Javljaju se i i drugi prijatelji koji tvrde da je glumicu očaralo to što Eric ima odličan smisao za humor.

 Sredinom ožujka Charlize je ostvarila dugogodišnju želju i postala majka. Kao samohrani roditelj posvojila je sina Jacksona za kojeg je u kasnijim intervjuima isticala da je najvažniji muškarac u njenom životu te da ne može zamisliti dan bez njega. Kako će se najvažniji muškarac njenog života, slagati s najnovijim muškarcem u životu tek ćemo vidjeti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije