Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostvaren san

Celine Dion: Put do trudnoće bio je emotivno i psihički iscrpljujuć

celine dion
afp
01.06.2010.
u 10:08

Pjevačica kaže kako je na početku trudnoće stalno išla liječniku jer je htjela gledati svoje blizance i slušati im otkucaje srca. Sada pozorno sluša sve upute liječnika kako bi izbjegla moguće komplikacije.

Kanadska glazbena diva Celine Dion u intervju za Le Journal de Montreal povjerila je kako joj se čini da je trudna već godinu dana zbog svih muka umjetne oplodnje kroz koje je prošla.

- Imam osjećaj da sam trudna više od godinu dana. Unatoč svim problemima, nisam nikad imala namjeru odustati, ali moram priznati kako je put do trudnoće bio psihički i emotivno iscrpljujuć - rekla je 42-godišnja pjevačica.

Priznala je kako je svako mala išla liječniku iako su je uvjeravali da je sve u najboljem redu.

- Stalno sam htjela gledati djecu i slušati kako im srce otkucava. Cijeli postupak bio je muka za moje tijelo, ali nema većeg postignuća od majčinstva. Smisao života, zadovoljstvo i istinska sreća ne dolaze od priznanja, nagrada i novca - kaže Celine koja će u studenom roditi blizance.

Sva upozorenja liječnika pomno sluša i kaže kako je spremna ne micati se iz kreveta do poroda ako to budu zahtijevali od nje. Dotad će uživati u društvu supruga i menadžera Renea Angelila i devetogodišnjeg sina Renea Charlesa, koji joj ispunjavaju sve trudničke želje.

Ključne riječi

Komentara 1

QU
queen
13:08 01.06.2010.

sva sreća pa celine ne ovisi o našem darku.... da je po njemu nikada ju nitko ne bi zvao \"mama\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije