Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prezaposleni sarkozy

Carla Bruni i Giulia bez tate Nicolasa izašle iz bolnice

carla bruni
Foto: reuters
1/3
24.10.2011.
u 15:40

Prva dama Francuske jučer je sama sa kćeri u naručju napustila privatnu kliniku za porođaje u Parizu

Učinit ću sve da zaštitim svoje dijete od medija, rekla je prije rođenja svoje kćeri Giulije prva dama Francuske Carla Bruni i svojeg se obećanja već počela držati. Pri izlasku iz pariške privatne klinike za porođaje La Muette Carla je svoju djevojčicu rođenu 19. listopada čvrsto držala u naručju omotanu u dekicu koja joj skrivala lice.

Tata Nicolas Sarkozy nije bio u blizini pa se Carla sama s djetetom, u društvu zaštitara, vratila u Elizejsku palaču. Predsjednik Francuske nije bio ni na porođaju, u tome su ga spriječile poslovne obveze. Mnogi se pitaju što ga je pak jučer spriječilo da svoju suprugu iz bolnice otprati kući.

U jednom od svojih intervjua francuskim medijima Carla je otkrila da supruga Nicolasa vrlo rijetko viđa zbog njegovih obveza te da je Sarkozyju nerijetko posao ispred obitelji. Francuskom je predsjedniku malena Giulia prva kći, iz prijašnjih brakova ima tri sina. Carla iz veze s profesorom filozofije Raphaelom Enthovenom ima također dječaka, desetogodišnjeg sina Aureliena.

Raphael je zbog nje ostavio suprugu, književnicu Justine Levy, a Carlu je upoznao preko svog oca Jean-Paula Enthovena s kojim je tada živjela. Veza je potrajala šest godina, rastali su se 2007.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije