Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve za ulogu

C. Tatum: Depilacija je najbolnija stvar koju sam pretrpio u životu

channing tatum
Pixsell
29.06.2012.
u 19:45

Tatum se za potrebe filma morao i skinuti, što mu se nikako nije svidjelo. Kazao je da je uživao u glumi, ali je skidanje odradio teška srca

Dobro je poznato da glumci zbog uloga moraju često mijenjati svoj izgled. Šišanje na ćelavo, debljanje, mršavljenje, samo su neke od cijena koje moraju platiti ako žele vjerodostojno prenijeti likove koje tumače. Tako se i holivudski šarmer Channing Tatum za ulogu u filmu \"Magic Mike\", u kojem glumi stripera, morao mazati kremama za samotamnjenje, ali i depilirati.

– Depilacija je najbolnija stvar koju sam u životu pretrpio. Nikada više to neću ponoviti – požalio se glumac.

Tatum se za potrebe filma morao i skinuti, što mu se nikako nije svidjelo. Kazao je da je uživao u glumi, ali je skidanje odradio teška srca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije