Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popravio se

C. Cole: Chrisu Brownu trebamo oprostiti napad na Rihannu

cheryl
Pixsell
21.05.2012.
u 20:00

– On je nevjerojatno talentiran dečko – rekla je Cole. Nije trebala dugo čekati da joj se Chris zahvali na podršci. – Divna si! Mnogo ti hvala na podršci i na tome što vjeruješ u mene kao umjetnika – napisao je Brown na Twitteru

Američka pop zvijezda Chris Brown ima novu prijateljicu iz Velike Britanije, pjevačicu Cheryl Cole. U radijskom intervjuu Cheryl je istaknula kako je vrijeme da se Brownu oprosti što je prije tri godine pretukao svoju tadašnju djevojku Rihannu.

– Mislim da je jako lijepo što je Rihanna javno oprostila Chrisu. Mislim da je vrijeme da mu svi oprostimo i da Chris krene dalje. On je nevjerojatno talentiran dečko – rekla je 28-godišnja Cole.

Nije trebala dugo čekati da joj se 23-godišnji pjevač zahvali na podršci.

– Divna si! Mnogo ti hvala na podršci i na tome što vjeruješ u mene kao umjetnika – napisao je Brown na Twitteru.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
Kristina123
20:13 21.05.2012.

Takvi se ne mjenjaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije