Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

C. Cole bori se za život, zaražena je najopasnijim oblikom malarije

cheryl
Pixsell
09.07.2010.
u 17:22

Cherylina majka Joan Callaghan ne odvaja se od njezine postelje, a već dvije noći društvo joj pravi i plesač Derek Hough.

Pjevačica i članica žirija britanske inačice showa “Hrvatska traži zvijezdu” Cheryl Cole od nedjelje je u bolnici i bori se s teškim i smrtonosnim oblikom malarije. Bivša supruga nogometaša Ashleyja Colea onesvijestila se na snimanju modnog editorijala, a ubrzo joj je dijagnosticirana zaraza opasnim virusom.

U četvrtak navečer iz bolnice su procurile informacije kako se stanje 27-godišnje pjevačice pogoršalo te da su joj se pluća napunila tekućinom. Cherylina majka Joan Callaghan ne odvaja se od njezine postelje, a već dvije noći društvo joj pravi i plesač Derek Hough za kojeg britanski tabloidi tvrde da joj je ljubavnik.

Plesač se, prema riječima njegova oca, osjeća krivim za Cherylino stanje jer ju je nagovorio da prošli tjedan zajedno otputuju na egzotično putovanje u Tanzaniju, gdje se, sumnjaju liječnici, Cheryl i zarazila malarijom. Iako je riječ o najopasnijem obliku te bolesti, liječnici predviđaju da će se djevojka oporaviti, iako se boje da bi malarija mogla oštetiti njezina jetra i bubrege.

Bivši suprug Cheryl Cole navodno se redovito raspituje za njezino stanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije