Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u selu

C. Bale u Kini želio posjetiti svoga idola pa ga napali zaštitari

christian
Pixsell
16.12.2011.
u 20:21

- Zašto ga ne mogu posjetiti? Želim mu samo stisnuti ruku i reći mu da mi je velika inspiracija – zamolio je oskarovac zaštitare te pokušao ući, ali oni su ga odgurnuli i zabranili mu ulazak. Cijeli događaj zabilježila je kamera CNN-a.

Tijekom posjeta Kini gdje promovira svoj film “The Flowers of War” glumca Christiana Balea napali su zaštitari kada je želio ući u kuću slijepog kineskog disidenta i aktivista Chena Guangchenga koji se nalazi u ilegalnom kućnom pritvoru u provinciji Shandong.

Bale je u selo Dongshigu stigao iz Pekinga, a na ulazu u Chenovu kuću, koji je ujedno i odvjetnik,  zaustavili su ga stražari.

- Zašto ga ne mogu posjetiti? Želim mu samo stisnuti ruku i reći mu da mi je velika inspiracija – zamolio je 37-godišnji oskarovac zaštitare te pokušao ući, ali oni su ga odgurnuli i zabranili mu ulazak. Cijeli događaj zabilježila je snimateljska ekipa CNN-a koja je pratila glumca.

Radnja filma “The Flowers of War” odvija se oko japanske okupacije kineskoga grada Nankinga 1937. godine.

Ključne riječi

Komentara 1

AR
ArsenT
21:34 16.12.2011.

Ja sam se u više navrata uvjerio da Šmrkljama nekakvi zaštitari nikad nisu bili problem... Što sad bilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije