Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočaran

Bruce Willis kćerima rekao da su razmažene i sebične

bruce willis
Pixell
30.07.2012.
u 17:30

Glumac je prigovorio kćerima zbog bezobraznog ponašanja prema mami Demi Moore i naredio im da se ispričaju

Bruce Willis bijesan je na svoje kćeri Rumer (23), Scout (21) i Tallulah (18) jer su prekinule komunikaciju s mamom Demi Moore. Glumac je razočaran što su se udaljile od Demi i rekao im je kako su svojim ponašanjem pokazale kako su jako razmažene i sebične.

– Bruce ne shvaća zašto su djevojke okrenula leđa mami jer ih je ona uvijek podržavala i bila im i mama i prijateljica. Iako već godinama nisu u braku, Bruce još uvijek voli Demi i ponaša se zaštitnički prema njoj i zato je jako ljutit na svoje kćeri – objasnio je njegov prijatelj. Glumac je svjestan da će se djevojke uskoro pokajati jer je odlučio ne isplaćivati im džeparac dok se ne ispričaju mami.

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
18:04 30.07.2012.

Imale su od koga učiti i naučiti...

SA
samograd
08:41 01.08.2012.

dok se ona okolo vucara i troši ,a on loče i ganja fukse djeca su prepuštena sama sebi ! koliko je nesretne jadne djece od tih tipova sa tv ,vani sjaj unutra mrak .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije